Referenties therapie

Rosita

"Na een burnout hoorde ik via een vriendin over Sietske. Sietske is een intelligente therapeute, die mild maar ferm kan tonen waar je ontwikkelpunten zitten. Door me weer in contact te brengen met mijn eigen lijf en gedachten leerde ik oude patronen herkennen en plaatsen. Daardoor kwam er ruimte voor nieuwe stappen en een andere manier van denken en dus leven. De therapie richt zich op het vinden van balans tussen hoofd, hart en buik. Sietske gebruikt een mengeling van o.a. massagestrokes, rollenspellen en aikido om die balans te bereiken. Ik heb er enorm veel aan gehad: ik kan nu beter aangeven wat ik nodig heb (of juist niet), en sta rustiger in mijn leven en relaties."

 


 

Ricky

"Na een 2 jarige opleiding tot lichaamsgerichte coach wilde ik kennis maken met de Postural Integration therapie. Een bijzonder proces ontvouwde zich. Er ontstond meer vertrouwen mijzelf te kunnen en mogen zijn. Stiekem zorgde dat namelijk voor een behoorlijke blokkade en twijfels in mijn leven. Allemaal met het idee dat er ruimte komt als ik alles ‘op orde’ heb. Er gebeurt nog van alles in mijn leven dat de nodige emoties oproept. Ondanks dat voel ik een bepaalde rust in de basis. Sietske heeft daar veel aan bijgedragen. Haar steun en betrokkenheid uit zich in haar oprechte medeleven. Gewoon omdat het er is en er mag zijn gaf ruimte aan mij om delen van mijzelf er te mogen laten zijn."

 


 

Wendy

"Ik heb Sietske leren kennen als een gedreven en professionele therapeut. Ze is liefdevol, oprecht en vooral zichzelf. Ik voelde me hierdoor snel bij haar op mijn gemak. Sietske ziet en hoort alles en neemt geen genoegen met een vluchtig antwoord. De lichaamsgerichte werkvormen helpen mij als ‘denker’ om te voelen en te ervaren. Dit is inzicht gevend, maar soms ook confronterend. Sietske spiegelt je gedrag en daagt je voortdurend uit om eerlijk en liefdevol naar jezelf te kijken. Het resultaat van de lichaamsgerichte therapie is dat ik steeds meer vrijheid ervaar om te zijn wie ik ben."

 


 

Cas

"Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken. Sietske zorgt voor een warme en veilige omgeving. Je leert grenzen aangeven en benoemen wat wel of niet bij je past. Het werken aan jezelf is al lastig op zich. Met behulp van Sietske wordt het een stuk makkelijker en merk je dat je groeit in je eigen persoon. Sietske weet elke keer weer de juiste vragen te stellen die zorgen dat je inzicht krijgt in de zaken waar je tegen aanloopt en waar dit vandaan komt. Ik heb Sietske en haar praktijk meerdere malen aanbevolen bij anderen, die ook bij haar in gesprek zijn gegaan."