Met de stroom mee èn tegen de stroom in gaan?

Welke stroom kies jij?

Coaching gaat over persoonlijke en professionele flow en daar waar deze elkaar beïnvloeden en ontmoeten. In alle organisaties is het soms nodig om met de stroom mee te gaan of er juist tegenin te zwemmen. Je kunt je in een woelige stroom bevinden en niet helder hebben wat de juiste richting is. Welke richting dat voor jou is hangt af van wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Het bepaalt welke bijdrage jij aan je team en de organisatie wilt leveren en hoe jij dit vorm geeft. Dit gaat altijd over leiderschap. Persoonlijk leiderschap nemen of als leider in de juiste richting gaan.

 

Leiderschap vanuit flow

In de coaching gaan we aan de slag met dat wat jij tegenkomt in je werk en je leven en wat je niet meer als prettig en helpend ervaart. In onze maatschappij wordt vooral gevraagd om te denken en te praten en is het bewust inzetten van ons lichaam niet meer iets vanzelfsprekends. Daardoor mis je overzicht en werk je harder dan nodig is. Je ziet minder mogelijkheden. In de coaching staat het bewust inzetten van je lichaam centraal. Je komt letterlijk in beweging en meer in je lijf waardoor je meer flow ervaart.

Werkwijze

Voordat we gaan samenwerken starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan in mijn praktijk of ik kom naar jouw organisatie. In dit gesprek verkennen we samen wat jij tegenkomt in je leiderschap, je team en je organisatie. Belangrijk is dat je daarvoor de juiste coach vindt en dat wij elkaar daarin kunnen ontmoeten.

 

Op basis van het gesprek en de vraag doe ik je een voorstel over de manier waarop we kunnen samenwerken, de verwachte duur en de frequentie waarop we samenwerken. Als je besluit om samen met mij aan de slag te gaan maken we een contract waarin afspraken worden vastgelegd.

Maak een afspraak