Leiderschap in beweging

Leiderschap in beweging

Leiders staan midden in de organisatie en hebben veel baat bij fysieke intelligentie. Vraag jezelf eens af hoe jij in je organisatie staat? Werk je in verbinding met je lichaam of werk je voornamelijk vanuit je hoofd? Een verbroken connectie tussen lichaam en geest belemmert je in je waarneming en je sociale bewustzijn. Door te ontdekken wat je in jezelf in beweging kan brengen herstel je deze verbinding. Stagnatie en weerstand in jezelf maken plaats voor een vloeiende beweging. Door je daar meer bewust van te worden ontdek je een nieuwe dimensie van leiderschap. Contacten met anderen gaan soepeler en je brengt meer beweging in je organisatie. Er ontstaat ruimte voor andere gedachten, andere houdingen en andere perspectieven!

Hoe komen we in beweging?

We werken in de coaching vanuit dialoog, beweging en ontmoeting. Daarbij maken we gebruik van ervaringsgerichte vormen om ‘in beweging te komen’. Naast het lichaamsbewustzijn werken we systemisch en met verschillende posities die je kan innemen in de relatie met de ander (Transactionele Analyse).
Je gaat op alle fronten met jezelf aan de slag. Je ontdekt hoe je de werking tussen jouw lichaam en geest kan verstaan en hoe je een vertaalslag kan maken naar jouw unieke manier van leiderschap. Je creëert een heldere visie en weet waar jij wilt staan en naartoe wilt bewegen.

Werkwijze

Voordat we gaan samenwerken starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan in mijn praktijk of ik kom naar jouw organisatie. In dit gesprek verkennen we samen wat jij tegenkomt in je leiderschap, je team en je organisatie. Belangrijk is dat je daarvoor de juiste coach vindt en dat wij elkaar daarin kunnen ontmoeten.

 

Op basis van het gesprek en de vraag doe ik je een voorstel over de manier waarop we kunnen samenwerken, de verwachte duur en de frequentie waarop we samenwerken. Als je besluit om samen met mij aan de slag te gaan maken we een contract waarin afspraken worden vastgelegd.

Maak een afspraak