Teams in beweging

Coaching van teams

Wil je (ook) aan de slag met je team? Dan is het ‘in beweging brengen’ van je team een uiterst effectieve en uitdagende manier om samen een andere beweging te leren maken en weer flow te vinden.


Hoe gaan we aan de slag?
We werken vanuit systemische principes en maken gebruik van lichaamsbewustzijn. Door een actieve en ervaringsgerichte werkwijze maken we belemmeringen zichtbaar en brengen we onderlinge verbindingen tot stand. 
Als team ga je samen aan de slag met het leren stellen van de juiste vragen. Je ontdekt wat ‘insluiten’ en ‘uitsluiten’ is en wat dit betekent voor het team. We werken met contact en contract, met grenzen. Je herkent samen wat van de één is en wat van de ander. Samen creëer je een balans van geven en nemen. Ieder lid van het team vindt zijn eigen plek en positie waardoor samenwerking co-creatie wordt.

 

Werkwijze

Voordat we gaan samenwerken starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we wat er speelt in het team en de organisatie en waar jullie naar toe willen groeien. 

 

Op basis van het gesprek en de vraag doe ik je een voorstel over de manier waarop we kunnen samenwerken, de verwachte duur en de frequentie daarvan. Als we besluiten om samen aan de slag te gaan maken we een contract waarin afspraken worden vastgelegd.

Maak een afspraak