Over Sietske

Sietske Horneman

Ik ben Sietske Horneman en de eigenaar van deze praktijk met als motto ‘van binnen in beweging’. In mijn praktijk staat de innerlijke beweging centraal om terug te komen bij jezelf.

 

Ik begeleid mensen op een authentieke wijze waarbij de echte ontmoeting van mens tot mens uitgangspunt is. In de ontmoeting werk ik met humor en speelsheid, kwetsbaarheid en kracht. De manier van begeleiding is een variatie van werkwijzen waarbij het ‘uit je stoel komen’ voorop staat. Het besef dat de connectie tussen lichaam en geest nodig is om vrij in het leven te staan, staat centraal. Lichaamswerk is daarbij een sleutel om te werken met de levensverhalen van mensen en hoe deze te integreren in een andere levenshouding.

 

Ik werk individueel als therapeut of coach. Met teams en groepen werk ik aan teamontwikkeling of geef trainingen over thema’s gekoppeld aan innerlijke en interne veranderingsbehoeften. Ik heb een achtergrond in (ortho)pedagogiek, lichaamswerk (Postural Integration), Gestalt, Transactionele analyse, systeemwerk en karakterstructuren (SYSTO) en ben opgeleid in de UK (Hult Ashridge Executive Education) tot executieve coach.